Om u zo goed mogelijk te helpen maakt ArkeFly.nl gebruik van cookies

Online Checkin

Online inchecken

Bij ArkeFly kiest u zelf hoe u wilt inchecken. Uiteraard heten wij u van harte welkom aan de balie op de luchthaven, maar u kunt ook eenvoudig zelf inchecken vanuit huis of op Schiphol. Hebt u zelf ingecheckt? Dan kunt u vervolgens snel en eenvoudig uw bagage afgeven! Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Zelf inchecken op Schiphol

Via de Self Service Check-in zuilen op Schiphol kunt u ook zelf snel en eenvoudig inchecken. U vindt deze zuilen in vertrekhal 3 en op Schiphol Plaza, waar u alvast uw boardingpass kunt printen. Daarna kunt u uw bagage zelf inchecken door gebruik te maken van de (Self Service) Baggage drop off in vertrekhal 3.

Drive-inchecken op Schiphol P3 Lang Parkeren

Geen gesjouw met koffers naar de terminal en bij aankomst in de vertrekhal direct doorlopen naar de paspoortcontrole! Met de gratis service Drive-inchecken checkt u uzelf en uw bagage al in als u parkeert op Schiphol ‘P3 Lang Parkeren’. U stapt in de pendelbus van P3 naar de vertrekhal zonder uw koffer en u kunt direct door naar de paspoortcontrole en/of security check. De service Drive-Inchecken is exclusief beschikbaar voor passagiers van ArkeFly.

Openingstijden Drive-Inchecken

Meivakantie van 25 april t/m 4 mei 2014:
- Openingstijden nacht: 1.30 uur t/m 5.30 uur
- Openingstijden dag: 9.00 uur t/m 14.30 uur

Zomervakantie van 4 juli t/m 17 augustus 2014:
- Openingstijden nacht: 1.30 uur t/m 5.30 uur
- Openingstijden dag: 9.00 t/m 14.30 uur

U kunt gebruik maken van Drive-Inchecken wanneer u minimaal 90 minuten voor vertrek van uw vlucht incheckt.

Reserveren

Op 'P3 Lang Parkeren' kunt u met een gereserveerde Schiphol Smart Parking of een gereserveerde Schiphol Park & Travel reservering parkeren. Daarnaast is het ook mogelijk om zonder reservering betaald te parkeren op dit terrein. Reserveren is in de zomermaanden van harte aan te bevelen.

Veel gestelde vragen over Drive-inchecken

Baggage drop off

Vooraf aan de vlucht naar de meeste ArkeFly bestemmingen kunt u zelf uw bagage inchecken op Schiphol. Hiervoor dient u al in bezit te zijn van uw boarding pass. U kunt gebruik maken van de baggage drop off balie van ArkeFly of het speciaal hiervoor ingerichte Self Service bagageafgiftepunt in vertrekhal 3. Daar labelt u zelf snel en eenvoudig uw bagage.

Online inchecken

  • Gratis online inchecken, alleen mogelijk in combinatie met een betaalde stoelreservering
  • Inchecken vanaf 3 weken tot 48 uur voor vertrek
  • Op alle vluchten vertrekkend vanaf Nederland m.u.v. vluchten naar de Verenigde Staten, Canada, Mexico en Cuba
  • Op alle vluchten vertrekkend vanaf Aruba, Bonaire, Curaçao, Spanje en Griekenland