Om u zo goed mogelijk te helpen maakt ArkeFly.nl gebruik van cookies

Veelgestelde vragen


Home » Inchecken » Wat is de inchecktijd voor vlu...
Wat is de inchecktijd voor vluchten van Arke?

Wat is de inchecktijd voor vluchten van Arke?

Wij doen er alles aan om op tijd op uw bestemming te arriveren! Daarom hanteert Arke een strikte tijdslimiet bij het inchecken voor haar vluchten. U wordt geadviseerd drie uur voor vertrek aanwezig te zijn. Als u op tijd komt, kunt u ook ontspannen aan uw reis beginnen. Bovendien heeft u dan de tijd om rustig te winkelen of nog wat te eten.

Amsterdam:
Vanaf Amsterdam geldt dat u kunt inchecken vanaf 3 uur tot 1 uur voor de schemavertrektijd. De incheckbalies van Arke op Schiphol bevinden zich in vertrekhal 3. De Arke ticketbalie bevindt zich eveneens in vertrekhal 3. Raadpleeg de website van Schiphol voor meer informatie.

Rotterdam en Eindhoven:
Voor beide luchthavens geldt dat u kunt inchecken vanaf 2 uur tot 45 minuten voor de schemavertrektijd.

Aruba, Bonaire en Curaçao
Vanaf Aruba, Bonaire en Curaçao geldt dat u kunt inchecken vanaf 3 uur voor vertrek. De incheckbalie voor Economy en Comfort passagiers gaat 1 uur en 30 minuten vóór vertrek van de geplande vlucht dicht. Reist u Premium Comfort Class of Star Class dan sluit de incheckbalie 1 uur en 15 minuten vóór vertrek.

Overige bestemmingen:
Voor de overige bestemmingen geldt dat u kunt inchecken vanaf 3 uur tot uiterlijk 1 uur voor de schemavertrektijd. In verband met extra veiligheidscontroles kan gevraagd worden eerder aanwezig te zijn.